Antena 3 CNN Actualitate Lovitură în dosarul Băsescu-Securitate. Avocată: ”Toate documentele sunt semnate cu numele Traian Băsescu, căpitan de cursă lungă”

Lovitură în dosarul Băsescu-Securitate. Avocată: ”Toate documentele sunt semnate cu numele Traian Băsescu, căpitan de cursă lungă”

Antena 3 a prezentat un document în care Traian Băsescu este recunoscut ca sursă a Securității. Avocata fostului președinte a făcut declarații în acest caz.

Lovitură în dosarul Băsescu-Securitate. Avocată: ”Toate documentele sunt semnate cu numele Traian Băsescu, căpitan de cursă lungă”
Sursa foto: Hepta
24 Mai 2020   •   18:42

”O precizare, dosarul de la CAB nu analizează activitatea desfășurată de Băsescu în perioada 1988-1989. Aceasta e sesizarea CNSAS. S-a pornit de la acele note, presupus a fi date de Traian Băsescu în perioada când nu avea calitatea de reprezentant al Navrom Constanța la Anvers.

De aceste documente știam. Cred că aspectele acestea despre Gheorghe Pădure au apărut chiar la dumneavoastră la emisiune. Știam că Pădure îl acuzase pe Băsescu că a dat note la securitate.

Dosarul se referă doar la activitatea desfășurată de Băsescu în calitate de elev al Institutului de Marină. Băsescu nu a semnat niciun raport cu numele de Traian. Toate documentele sunt semnate cu numele Traian Băsescu, căpitan de cursă lungă”, a spus Eliza Corbeanu, avocata lui Băsescu.

Antena 3, document-exploziv. Traian Băsescu, recunoscut ca sursă a Securității

×
Subiecte în articol: Gheorghe Pădure
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close