Antena 3 CNN Actualitate Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere, despre cazul șoferului drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai: "Societatea românească este în derivă"

Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere, despre cazul șoferului drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai: "Societatea românească este în derivă"

Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere, a vorbit, la Antena 3 CNN, despre cazul șoferului drogat, care a ucis doi tineri la 2 Mai, apoi a fugit de la locul accidentului.

Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere, despre cazul șoferului drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai: "Societatea românească este în derivă"
Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Aug 2023   •   21:38

Accidentul petrecut astăzi la 2 Mai, acolo unde un șofer de 19 ani, drogat, a izbit în plin opt pietoni și a ucis doi dintre aceștia, apoi a fugit de la locul faptei, a îngrozit România.

Lucian Diniţă, fost şef al Poliţiei Rutiere, afirmă că acest comportament este întâlnit des în societatea românească, iar tânărul nu ar trebui să aibă nicio șansă de a scăpa de închisoare.

"Este un comportament care caracterizează societatea românească. Societatea românească este o societate în derivă. În mod normal, nu ar trebui să aibă nicio șansă", a spus fostul şef al Poliţiei Rutiere, la Antena 3 CNN.

Tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Citește și: Șoferul de 19 ani, care a spulberat opt oameni la 2 Mai, își vindea hainele de firmă pentru droguri

De asemenea, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Acum, tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală.

×
Subiecte în articol: lucian dinita şofer drogat 2 Mai
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close