Antena 3 CNN Actualitate Lui Anastase i-a ieşit porumbelul: "Eu poate nu ştiu să număr, dar nici nu pretind să ştiu"

Lui Anastase i-a ieşit porumbelul: "Eu poate nu ştiu să număr, dar nici nu pretind să ştiu"

Lui Anastase i-a ieşit porumbelul: "Eu poate nu ştiu să număr, dar nici nu pretind să ştiu"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    04 Mar 2013   •   21:54

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a spus luni, cu seninătate, că nu ştie să numere, şi nici nu pretinde că ar şti această operaţie de aritmetică.

Lui Anastase i-a ieşit "porumbelul" într-un schimb de replici pe care l-a avut cu ministrul Economiei, Varujan Vosganian, la dezbaterea moţiunii simple privind Oltchim.

"Aţi avut o prestaţie lamentabilă, aţi minţit încontinuu şi nu aţi vorbit deloc de soluţii. Eu poate nu ştiu să număr, dar nici nu pretind să ştiu, dumneavoastră însă pretindeţi că sunteţi ministru al acestei ţări şi nu observaţi un lucru elementar, că economia sub dumeavoastră se prăbuşeşte", a spus Anastase. Ea a adăugat că acesta este o realitate pe care Vosganian nu poate să o ascundă prin "glumele proaste".

Replica Robertei Anastase a venit după ce ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a spus că primul semnatar al moţiunii este Roberta Anastase, "cunoscută specialistă în aritmetică neeuclidiană".

La o şedinţă din 2010, pe care a condus-o în care Camera Deputaţilor, unde s-a votat legea pensiilor, Roberta Anastase, în calitate de preşedinte de şedinţă, a supus proiectul la vot şi a constatat îndeplinirea cvorumului şi adoptarea legii, deşi în sală se aflau doar 80 de deputaţi. După părerea lui Anastase ar fi votat peste 160 de deputaţi, chiar 270, deşi grupurile PNL şi PSD se retrăseseră de la vot.







×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close