Antena 3 CNN Actualitate Mădălin Voicu despre Traian Băsescu: Eu unul nu l-am bănuit niciodată de deterioare mintală atât de gravă! El nu are limbaj diplomatic, este un bădăran!

Mădălin Voicu despre Traian Băsescu: Eu unul nu l-am bănuit niciodată de deterioare mintală atât de gravă! El nu are limbaj diplomatic, este un bădăran!

21 Iul 2014   •   22:20

Mădălin Voicu a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu" despre declaraţiile lui Traian Băsescu la adresa Rusiei şi acţiunile preşedintelui Vladimir Putin.

"Cel mai acid mesaj pe care l-a transmis unul dintre licurici, dacă nu mă înşel chiar Marea Britanie, a fost că este momentul ca preşedintele Putin să demonstreze că este de bună credinţă ", a declarat Mădălin Voicu.

"Acum sigur, noi cunoaştem calităţile şi defectele preşedintelui Traian Băsescu, însă eu unul nu l-am bănuit niciodată de deterioare mintală atât de gravă".

Întrebat de Răzvan Dumitrescu ce anume îl nemulţumeşte, politicianul a răspuns: "El nu are limbaj diplomatic, este un bădăran!".

×
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close