Antena 3 Actualitate MAE: Românii cu contracte temporare din Spania, Franța și Marea Britanie se pot întoarce acasă

MAE: Românii cu contracte temporare din Spania, Franța și Marea Britanie se pot întoarce acasă

21 Mai 2020   •   18:57
MAE: Românii cu contracte temporare din Spania, Franța și Marea Britanie se pot întoarce acasă
Sursa foto: Foto: Pixabay

Ministerul Afacerilor Externe informează că, în perioada 21 - 24 mai, vor fi organizate șapte zboruri din Spania, Franța și Marea Britanie, pentru cetățenii români cu contracte temporare aflați în aceste țări.

„În continuarea demersurilor întreprinse pentru facilitarea revenirii în țară a cetățenilor români aflați în străinătate cu titlu temporar și care au fost afectați de măsurile de restrângere a transportului aerian adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că, urmare demersurilor întreprinse la nivelul misiunilor diplomatice ale României în străinătate și la nivelul Centralei MAE, în perioada 21 - 24 mai vor fi organizate șapte zboruri din state europene (Regatul Spaniei, Republica Franceză și Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord) pentru cetățenii români aflați în situația descrisă mai sus.

Astfel, ca rezultat al cooperării la nivelul Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și Ministerului Afacerilor Interne va fi facilitată organizarea unor zboruri din Madrid (21 și 24 mai), Barcelona (21 și 24 mai), Malaga (22 mai), Londra (23 mai), Paris (23 mai).”, anunță MAE.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close