Antena 3 CNN Actualitate Maestrul Dinu Săraru: Trebuie să ne recâştigăm identitatea naţională şi de spirit

Maestrul Dinu Săraru: Trebuie să ne recâştigăm identitatea naţională şi de spirit

Maestrul Dinu Săraru: Trebuie să ne recâştigăm identitatea naţională şi de spirit
15 Oct 2013   •   23:10

Maestrul Dinu Săraru, invitat special la "Sinteza Zilei", în ediţia în care Mihai Gâdea şi-a propus să afle care este prioritatea zero a României, a vorbit despre importanţa pentru acest popor a recâştigării demnităţii identităţii naţionale şi de spirit.

"Fundamental în momentul de faţă este să ne recâştigăm identitatea naţională şi de spirit. Noi trebuie să fim mândri că suntem români. Trebuie să redevenim capabili de verticalitate şi de credinţă în identitatea naţională. (...) Noi am pierdut enorm în ultimii 20 de ani", a declarat maestrul Dinu Săraru la Antena 3.

Dinu Săraru şi-a exprimat nemulţumirea că, astăzi, într-o zi în care parlamentarii "nu au avut legi de legiferat", au ales să plece acasă, în loc să profite de moment şi să lanseze noi dezbateri.

"Pe mine m-a îngrijorat că am văzut azi o sală a Parlamentului goală, că nu au avut legi de legiferat, dar nu a avut un parlamentar care să urce la tribună şi să vorbească despre chestiunea ţărănească, cum era înainte (...). Au plecat acasa", a mai spus maestrul Săraru.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close