Antena 3 CNN Actualitate MAI a prezentat "filmul" de după prăbuşirea elicopterului. Durata intervenţiei, aproape 20 de ore

MAI a prezentat "filmul" de după prăbuşirea elicopterului. Durata intervenţiei, aproape 20 de ore

MAI a prezentat "filmul" de după prăbuşirea elicopterului. Durata intervenţiei, aproape 20 de ore
16 Dec 2014   •   18:54

Datele despre accidentul aviatic din Constanţa au fost comunicate de persoanele care au văzut accidentul şi au sunat la numărul 112, nu de către personalul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, potrivit Biroului de presă al STS. Sursa citată a precizat că apelul persoanelor care au sunat luni la numărul 112 pentru a anunţa prăbuşirea, în lacul Siutghiol, a elicopterului SMURD a fost transferat la ISU - SMURD, care a preluat informaţiile comunicate de acestea.

Intervenţia în cazul elicopterului SMURD prăbuşit luni în lacul Siutghiol a durat 11 ore şi 59 de minute, operaţiunea încheindu-se oficial marţi, la ora 4.10, când a fost adusă la mal ultima victimă, precizează Ministerul Afacerilor Interne (MAI).
   
Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, a anunţat, marţi, că operaţiunea de salvare a echipajului aflat în elicopter s-a declanşat imediat după ora 16.11, când accidentul a fost anunţat la 112 de un martor.
   
Oficialul MAI a prezentat filmul evenimentelor ce au urmat, aşa cum a fost redat acesta în raportul întocmit pentru a fi pus la dispoziţia premierului Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: accident aviatic MAI
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close