Antena 3 CNN Actualitate Mai multe maşini de la Şindriliţa, eliberate de un utilaj al unei companii private

Mai multe maşini de la Şindriliţa, eliberate de un utilaj al unei companii private

Mai multe maşini de la Şindriliţa, eliberate de un utilaj al unei companii private
Sursa foto: Foto: Mediafax
de N.B.    |    26 Ian 2012   •   21:43

Zeci de maşini sunt blocate în zăpadă în zona localităţii Şindriliţa, judeţul Ilfov, de peste 30 de ore. Câteva autovehicule au reuşit să se elibereze din nămeţi, dar, în urma lor rămân zeci de oameni ajunşi la limita disperării.

Unul dintre cei care au reuşit să repornească la drum, după ce a stat multe ore blocat în zăpadă, lângă Şindriliţa, povesteşte, la emisiunea "Subiectiv" clipele de groază petrecute în viscol şi se gândeşte la cei care sunt, în continuare, blocaţi.

Norocul celor care au scăpat din nămeţii de la Şindriliţa a fost o firmă privată, care a pus în funcţiune un utilaj ce a făcut loc maşinilor şi le-a permis acestora înaintarea pe drumul înzăpezit.

Conform interlocutorului lui Răzvan Dumitrescu, utilajul companiei private a spart patru kilometri de troiene în circa patru ore, iar la capătul celor 2,5 kilometri parcurşi în urma acestui utilaj se aflau echipajele jandarmeriei, pompieri şi utilajele autorităţilor, care nu făceau nimic.

 

În replică, purtătorul de cuvânt al Ministerului Administraţiei şi Internelor, a comunicat că echipajele din zonă sunt interesate de salvarea vieţilor oamenilor şi a amintit situaţiile în care cetăţenii nu au dorit să coopereze cu jandarmii şi pompierii care încercau să îi scoată din autovehicule şi să-i conducă spre siguranţă.

În ceea ce priveşte activitatea utilajelor de deszăpezire, reprezentantul MAI nu a forit să facă vreun comentariu.
 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close