Mai multe zone din Capitală FĂRĂ APĂ CALDĂ începând de miercuri

de A.M.P    |    25 Sep 2012   •   17:43
Mai multe zone din Capitală FĂRĂ APĂ CALDĂ începând de miercuri

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) a anunţat că începând de miercuri, ora 9.00, mai multe zone din sectoarele 1, 5 şi 6 nu vor avea apă caldă din cauza unor probe de presiune la nivelul reţelei primare de alimentare cu agent termic, informează Mediafax.

Potrivit unui comunicat al RADET,  începând de miercuri, ora 9.00, în sectorul 1 nu vor avea apă caldă imobilele din Bulevardele Alexandru Ioan Cuza, Nicolae Titulescu, Banu Manta, Ion Mihalache, Bucureştii Noi, Calea Griviţei şi strada Pajura. În sectorul 5 vor fi afectate Calea Ferentari, Calea Rahovei, Şoseaua Alexandria, străzile Dumbrava Nouă, Petre Ispirescu, Calea 13 Septembrie, Şoseaua Panduri şi Bulevardul Unirii, iar în Sectorul 6, străzile Drumul Taberei, Braşov, Valea Cascadelor, Apusului, Dezrobirii, Virtuţii, Bulevardele 1 Mai, Timişoara, Vasile Milea, Iuliu Maniu, Calea Crângaşi şi Calea Giuleşti.

RADET nu a precizat cât vor dura probele de presiune.

Potrivit sursei citate, în cazul în care vor fi identificate probleme, se va interveni pentru izolarea şi remedierea acestora.

RADET Bucureşti a anunţat, în urmă cu o săptămână, că din 24 septembrie până în 10 octombrie va face probe şi verifică reţeaua de termoficare, înaintea alimentării cu energie termică.

În timpul acestor probe, asociaţiile de proprietari trebuie să se asigure că instalaţiile interioare ale imobilelor sunt în stare de funcţionare, iar eventualele lucrări sunt finalizate.

De asemenea, pentru a fi evitate probleme privind "integritatea instalaţiilor de alimentare cu energie termică", personalul regiei va face verificări. Aceştia vor prezenta documente pentru accesul la instalaţiile de termoficare din subsolul imobilelor, a precizat RADET.

Reprezentanţii regiei mai arată că, potrivit reglementărilor legale, debranşarea proprietarilor de la instalaţia de termoficare nu se poate face în timpul sezonului de încălzire.Alegeri 2020
Alegeri 2020
Parteneri
x close