Antena 3 CNN Actualitate MAI: Restul persoanelor din autocarul răsturnat în Bulgaria au fost aduse în ţară

MAI: Restul persoanelor din autocarul răsturnat în Bulgaria au fost aduse în ţară

MAI: Restul persoanelor din autocarul răsturnat în Bulgaria au fost aduse în ţară
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Sep 2014   •   18:42
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunţă că pe lângă cei şase răniţi aduşi la Spitalul Floreasca, din Bulgaria, cu elicoptere, restul persoanelor care se aflau în autocarul implicat în accidentul de duminică au intrat deja în ţară, cu un alt autocar, pus la dispoziţie de firma transportatoare.
Potrivit unor surse, dacă unii dintre pasageri vor dori să-şi facă investigaţii medicale după sosirea la Bucureşti, ei vor fi duşi, duminică seară, la spital.
Pasagerii răniţi grav în accident au fost aduşi în Capitală înaintea celorlalţi, cu trei elicoptere - două SMURD şi unul al Inspectoratului General de Aviaţie.
Astfel, la Spitalul Floreasca au fost aduşi mai întâi, cu elicoptere SMURD, doi răniţi - o femeie şi un bărbat -, iar cel de la IGA a transportat din Bulgaria, la aceeaşi unitate sanitară, alte patru victime - trei femei şi un bărbat. 
Cei şase răniţi au fost transportaţi la Bucureşti după ce au fost stabilizaţi la un spital din Veliko Târnovo. Potrivit medicilor, ei au traumatisme şi fracturi, însă sunt în stare stabilă.
Operaţiunea de transport medical în ţară a fost coordonată, din dispoziţia ministrului Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din MAI.
 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close