Antena 3 CNN Actualitate Mai ţineţi minte de cazul "Flota"? Noi informaţii au ieşit la iveală, iar Daniel Morar este implicat într-o acţiune fără precedent

Mai ţineţi minte de cazul "Flota"? Noi informaţii au ieşit la iveală, iar Daniel Morar este implicat într-o acţiune fără precedent

Mai ţineţi minte de cazul "Flota"? Noi informaţii au ieşit la iveală, iar Daniel Morar este implicat într-o acţiune fără precedent
de O.P.    |    05 Sep 2012   •   05:50

 Noi informaţii din dosarul Flora, în care a fost cercetat preşedintele Traian Băsescu, au fost scoase la iveală de unul dintre experţii care au contribuit la verificările procurorilor.

Gheorghe Burlacu susţine că prejudiciul de 324 de milioane de dolari stabilit iniţial a dispărut la ordinele lui Daniel Morar, care a cerut analiza unor experţi din afara instituţiei, procedură nemaiîtâlnită până în acel moment.

Gheorghe Burlacu a fost angajat ca expert contabil judiciar încă din prima zi de înfiinţare a Parchetului Naţional Anticorupţie. În 2010, când era şeful Serviciului de specialişti din DNA, a intrat în colimatorul procurorului şef Daniel Morar, care l-a demis din funcţie.

Gheorghe Burlacu declara: "Eu vreau ca o dată şi o dată cele două expertize .... Partea din dosar cu domnul Băsescu nu a mai ajuns în instanţă.
De ce? S-a prezentat la alegeri cu acea expertiză. Eu, de atunci, pur şi simplu nu îl mai urmăresc pe domnul Băsescu. Nu am avut niciodată un dispreţ mai mare pentru un om."



×
Subiecte în articol: dosarul flota
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close