Antena 3 CNN Actualitate Tânără mămică și doi copii, spulberați pe șoseaua de centură a Buzăului, după ce au traversat strada prin loc nepermis

Tânără mămică și doi copii, spulberați pe șoseaua de centură a Buzăului, după ce au traversat strada prin loc nepermis

O femeie de 30 de ani și cei doi copii ai săi au ajuns în stare gravă la spital, după au fost loviţi de o maşină pe şoseaua de centură a Buzăului. Femeia a murit la spital.

Tânără mămică și doi copii, spulberați pe șoseaua de centură a Buzăului, după ce au traversat strada prin loc nepermis
Sursa foto: observatornews.ro
de Ioana Mircea    |    28 Sep 2022   •   15:27

Tânăra a traversat prin loc nepermis împreună cu cei doi copii ai săi de 2 şi 6 ani. În momentul accidentului, aceasta o ţinea pe micuţa de 2 ani în braţe, iar pe băiatul său de 6 ani, de mână.

Toţi trei au ajuns în stare gravă la spital, în urma incidentului. Din păcate, femeia s-a stins din viaţă la spital. Fetița de 2 ani a fost transferată la "Grigore Alexandrescu" din București, în timp ce fratele său a rămas internat la Buzău.

Cu toate că nu se afla nici o trecere de pietoni în zonă, iar între sensurile drumului era pus un separator, femeia a riscat viaţa sa şi a celor doi copii şi a traversat în fugă.

Un şofer de 26 de ani, care trecea prin zonă, n-a mai putut evita impactul.

Oamenii care locuiesc în zonă susţin se întâmplă multe accidente acolo. Nu există pasarele sau treceri de pietoni, astfel că mulţi pietoni preferă să traverseze ilegal.

"Adultul în vârsta de aproximativ 30 de ani, femeie, este inconștientă cu politraumatism, prezentând leziuni la nivelul capului, toracelui și membrului drept. Un copil de aproximativ 6 ani prezintă și el leziuni la nivelul capului. Și încă un copilaș de aproximativ 2 ani de zile, cu stare generală grava, cu un traumatism grav", a declarat Adrian Zoican, medic Unitatea de Primiri Urgenţe Buzău.

Polițiștii au deschis dosar pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în acest caz.

×
Subiecte în articol: Buzau accident
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close