Antena 3 CNN Actualitate Mangalia: Protest al angajaţilor Sanatoriului de Recuperare faţă de intenţia de desfiinţare a unităţii

Mangalia: Protest al angajaţilor Sanatoriului de Recuperare faţă de intenţia de desfiinţare a unităţii

Mangalia: Protest al angajaţilor Sanatoriului de Recuperare faţă de intenţia de desfiinţare a unităţii
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Ian 2011   •   12:46

Angajaţii Sanatoriului de Recuperare din Mangalia au ieşit, miercuri, în stradă pentru a protesta faţă de intenţia guvernanţilor de a desfiinţa unitatea medicală. Autorităţile au de gând să îl comaseze în structura sanatoriului din Techirghiol.

Aproximativ 200 de salariaţi ai Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Mangalia s-au adunat pe platoul Casei de Cultură din localitate. Acţiunea de protest are autorizaţie pentru o oră, la aceasta participând sindicalişti din cele două sindicate din cadrul instituţiei, Sanitas şi TESA.

Protestatarii au venit cu pancarte şi bannere inscripţionate cu mesaje precum "Nu vă bateţi joc de noi că noi v-am tratat pe voi!", sau "Nu lăsaţi Mangalia fără sanatoriu!".

Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia (SBRM) are 234 de salariaţi şi două baze de tratament cu o capacitate de 275 de locuri. Acesta funcţionează de 50 de ani fără întrerupere, ca unitate sanitară cu personalitate juridică, renumită atât în ţară cât şi în străinătate.

 

×
Subiecte în articol: protest mangalia comasare angajati
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close