Antena 3 CNN Actualitate Manifest pentru curaj

Manifest pentru curaj

Manifest pentru curaj
26 Noi 2019   •   20:29

Mișcarea Wake UP, platformă pentru susținerea femeilor din România a organizat ieri, pe Esplanada Cercului Militar Național, un Eveniment Manifest, pentru a marca „Ziua Internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor”, care se sărbătorește, în fiecare an, pe 25 noiembrie.

Peste o sută de femei, printre care și vedete de televiziune, jurnaliști, actori, oameni de cultură, s-au unit într-un Flash Mob, pentru a trage un semnal de alarmă împotriva violenței asupra femeilor, sub orice formă!

Biletul de acces la eveniment a fost un ceas deșteptător! La ora 12:00, în ceasul al 12-lea, susținătorii mișcării Wake UP au pornit alarmele a peste o sută de ceasuri deșteptătoare, pentru a da un semnal de conștientizare și asumare a luptei împotriva violenței domestice!

În urma acestei acțiuni inițiate de mișcarea Wake UP, ceasul a devenit un simbol al luptei pentru eliminarea violenței împotriva femeilor.

Prin acest eveniment, Wake UP își propune să dea startul unei campanii de activism împotriva violenței asupra femeilor, generând o perioadă de reflecție și luare de atitudine de către întreaga societate.

Wake UP este o platformă de susținere și promovare a femeilor din România, inițiată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close