Antena 3 CNN Actualitate Manual de istorie din Rusia: Moartea lui Stalin şi prăbuşirea Uniunii Sovietice, provocate de sionişti

Manual de istorie din Rusia: Moartea lui Stalin şi prăbuşirea Uniunii Sovietice, provocate de sionişti

Manual de istorie din Rusia: Moartea lui Stalin şi prăbuşirea Uniunii Sovietice, provocate de sionişti
Sursa foto: Stalin
30 Mar 2009   •   14:33

Un nou manual de istorie din Rusia îi învaţă pe elevii şcolilor de poliţie că "sioniştii" ar fi provocat moartea lui Stalin şi prăbuşirea Uniunii Sovietice, anunţă AFP.

Autorul manualului, profesorul universitar Vasili Drojin, susţine că sioniştii sunt cei care l-au eliminat fizic pe Stalin, în anul 1953.

Manualul este intitulat "Istoria Statului si a dreptului national. 1985-1991". Cartea prezintă prăbuşirea URSS drept un "act al sioniştilor şi are menirea de a explica viitorilor politişti cine sunt vinovaţii pentru tot răul pe care l-a traversat ţara".

Sionismul este o mişcare politică internaţională, iniţiată de Theodor Herzl, care avea ca obiective soluţionarea aşa numitei probleme evreieşti prin reînfiinţarea statului evreiesc pe teritoriul Palestinei.

În luna septembrie a anului trecut, un alt manual de istorie din Rusia îi învaţa pe cei mici că Stalin a fost un om "raţional", un "manager eficient", iar crimele în masă comise de el au fost perfect justificabile. Potrivit respectivului manual, acţiunile tiranului au avut un singur ţel, acela de a moderniza Rusia.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: stalin Rusia
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close