Antena 3 CNN Actualitate Mare "Brânză" o vizită în închisoare. De ce a MINŢIT Elena Udrea despre vizita misterioasă de sâmbătă

Mare "Brânză" o vizită în închisoare. De ce a MINŢIT Elena Udrea despre vizita misterioasă de sâmbătă

Mare "Brânză" o vizită în închisoare. De ce a MINŢIT Elena Udrea despre vizita misterioasă de sâmbătă
de O.P.    |    19 Feb 2015   •   05:52

William Brânză a vizitat-o pe Elena Udrea de ziua îndrăgostiţilor în calitate de... avocat.  Documentul obţinut de Antena 3 de la Arestul Central arată clar că a venit în calitate de apărător, având asupra sa delegaţie şi cerere de grefă.

Elena Udrea a negat însă într-o postare pe Facebook că Brânză ar fi a vizitat-o în calitatea sa reprezentant legal, acesta reprezentându-l de fapt pe Dorin Cocoş în instanţă.

După ce în presă a fost vehiculată ideea că avocatul William Brînză, unul dintre apărătorii lui Dorin Cocoş, ar fi ajutat-o pe Elena Udrea să ţină legătura cu fostul ei soţ, protejata lui Traian Băsescu a anunţat pe facebook că nu va apela la serviciile de avocat ale lui Brînză.

"Am văzut că se încearcă impunerea ideii că William Brânză ar putea să se constituie într-o curea de comunicare între mine şi Dorin Cocoş. Nimic mai fals. Din punct de vedere legal, acelaşi avocat ar putea să reprezinte două persoane, dar, pentru a nu lăsa loc de speculaţii, precizez că nu voi apela la serviciile juridice ale domnului Brânză." a scris Elena Udrea pe contul ei de Facebook.
ELENA UDREA, deputat
sursa: facebook.com/EUdrea, 15 februarie


×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Udrea arest
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close