Antena 3 CNN Actualitate Marius Ursoi, campion la bătut bebeluşi. A băgat în spital o femeie însărcinată, un bebeluş şi pe tatăl acestuia

Marius Ursoi, campion la bătut bebeluşi. A băgat în spital o femeie însărcinată, un bebeluş şi pe tatăl acestuia

Marius Ursoi, campion la bătut bebeluşi. A băgat în spital o femeie însărcinată, un bebeluş şi pe tatăl acestuia
Sursa foto: Foto: Antena 1
02 Oct 2012   •   21:41

Un fost campion de kickboxing şi-a măsurat forţele, în plină stradă, cu o femeie însărcinată şi un copil de nici două luni. Scandalul a pornit de la soţia luptătorului, care blocase cu maşina un trotuar pe care familia îşi plimba bebeluşul.

Scandalul a început după ce soţia luptătorului, care tocmai îşi parcase maşina, s-a luat la ceartă cu părinţii bebeluşului.  A fost suficient un schimb de replici mai dure pentru ca soţia lui Marius Ursoi, antrenor de kickboxing şi fost campion mondial, să pună mâna pe telefon şi să cheme ajutoare.

Fostul luptător l-a călcat în picioare pe tatăl copilului, a răsturnat căruciorul şi a luat la bătaie o fină a celor doi care era însărcinată.

Renumit luptătot de kickboxing, Marius Ursoi este cunoscut şi pentru scandalurile în care a fost implicat, dar şi pentru relaţiile cu interlopi celebri.

Bărbatul a rămas internat. Finii lor, snopiţi şi ei în bătaie, nu vor să vorbească. Se tem pentru siguranţa lor. Chiar şi cunoscuţii lui Marius Ursoi preferă să păstreze tăcerea.



×
Subiecte în articol: bătaie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close