Antena 3 CNN Actualitate Mărturii şocante! Membrii unor secţii de votare din Cugir, duşi cu duba Poliţiei la DNA

Mărturii şocante! Membrii unor secţii de votare din Cugir, duşi cu duba Poliţiei la DNA

Mărturii şocante! Membrii unor secţii de votare din Cugir, duşi cu duba Poliţiei la DNA
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    16 Aug 2012   •   19:44

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au făcut numeroase cercetări în legătură cu organizarea şi desfăşurarea referendumului din 29 iulie.

Procurorii "de la Bucureşti" au verificat, în ultimele zile, posibilele fraude ale referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Aceştia au făcut razii în mai multe părţi ale judeţului Alba, unde câţiva membri ai unor secţii de votare din Cugir au fost duşi cu duba Poliţiei la DNA şi anchetaţi.

Crăciun Rodica, preşedinţa unei secţii de votare din judeţul Alba, a fost luată în duba poliţiei chiar de la primărie şi anchetată în legătură cu presupusele nereguli petrecute la referendumul din 29 iulie.

"În holul primăriei am întâlnit o persoană, cu un dosar în mână, care mi-a cerut ajutorul pentru a găsi o anumită persoană. Când a deschis dosarul am văzut o poza cu mine. Mi-a spus că este de la DNA şi m-a întrebat dacă am fost preşedinta secţiei de votare nr. 149. I-am spus că da, iar el mi-a spus că trebuie că merg la Alba Iulia să depun o declaraţie(...) Nu mi-a dat absolut nicio explicaţie. Eram foarte surprinsă şi mi s-a răspuns că este o acţiune la nivel naţional(...) Ulterior am mers la alţi doi colegi, pe care i-am luat de acasă. Noi nu aveam citaţie", a afirmat Crăciun Rodica, joi, la Antena 3.


×
Subiecte în articol: poliție referendum
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close