Antena 3 CNN Actualitate Mărturiile studentului-erou de la Universitatea din Iaşi: Nu mă tem pentru ce a fost. Vreau să uit

Mărturiile studentului-erou de la Universitatea din Iaşi: Nu mă tem pentru ce a fost. Vreau să uit

Mărturiile studentului-erou de la Universitatea din Iaşi: Nu mă tem pentru ce a fost. Vreau să uit
Sursa foto: Foto: Antena 3
10 Iul 2013   •   22:35

Nu mă tem pentru ce a fost; am crezut că e o glumă, a afirmat Marian Platonov, studentul basarabean al Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“ din Iaşi care l-a împiedicat pe Oliver Stan să detoneze o bombă în sala în care, împreună cu colegii săi, susţinea examenul de licenţă.

Studentul povesteşte că, deşi a sărit peste bărbatul rănit şi l-a pus la pământ, într-un moment de neatenţie al acestuia, el nu a fost convins că este vorba despre o ameninţare reală, având în vedere numeroasele cazuri de alarme false.

"Nu-l lua nimeni în serios", a afirmat băiatul, care a adăugat că simte că s-ar fi născut pentru a doua oară, după ce a aflat astăzi de la procurori ce conţinea proiectilul atacatorului.

Mihai Gâdea a adus emisiunea "Sinteza zilei" la Craiova, acolo unde telespectatorii Antenei 3 au ales, prin vot democratic, să sărbătorească opt ani de existenţă ai acestui post de televiziune.

×
Subiecte în articol: Antena 3 referendum
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close