x close

Mașina închiriată de italianul confirmat cu coronavirus a fost condusă de un alt client până să fie scoasă din uz

27 Feb 2020   •   14:08
Mașina închiriată de italianul confirmat cu coronavirus a fost condusă de un alt client până să fie scoasă din uz foto: captura video

Mașina pe care a închiriat-o italianul de 71 de ani confirmat cu coronavirus, care a fost în România, a fost luată de altcineva la 48 de ore după ce a fost predată de el. Ulterior, autorismul a fost scos din uz, iar cel de-al doilea client a fost informat în legătură cu situația italianului.

Anunțul că mașina a fost închiriată și de o altă persoană după italian a fost făcut de firma de închirieri din Craiova. Reprezentanții firmei au mai precizat că italianul a venit să predea mașina alături de prietenul lui, muncitorul de 51 de ani, confirmat, la rândul său, cu coronavirus, potrivit Mediafax.

„Cei doi angajaţi care au avut contact cu cetăţeanul italian la predarea şi primirea maşinii efectuează în acest moment controale medicale amănunţite, iar clientul care a închiriat maşina respectivă a fost informat cu privire la acest aspect și am făcut demersurile necesare pentru ca autoturismul respectiv să fie scos din circulaţie”, au transmis reprezentanții firmei.

Prefectul din Dolj, Narcis Purcărescu, a făcut marți seara anunțul că italianul de 71 de ani a închiriat o mașină în Craiova.

Citeşte mai multe despre:

coronavirus Romania
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati