Antena 3 CNN Actualitate Maşinile nu se mai văd din zăpadă, în Timiş. Iar în Capitală a nins toată noaptea. Vezi prognoza meteorologilor

Maşinile nu se mai văd din zăpadă, în Timiş. Iar în Capitală a nins toată noaptea. Vezi prognoza meteorologilor

Maşinile nu se mai văd din zăpadă, în Timiş. Iar în Capitală a nins toată noaptea. Vezi prognoza meteorologilor
de O.P.    |    10 Dec 2012   •   06:35

În judeţul Timiş masinile nu se mai vad pe şosea din cauza nămeţilor. Cinci ore au intervenit utilajele de deszăpezire pe Autostrada Arad-Timisoara, timp în care nicio maşină nu a circulat pe acolo.

O ambulanţa dar şi mai mulţi şoferi au ramas blocati cel puţin 6 ore pe drumul care face legatura cu Vama Cenad. Şi Drumul National 7 a fost blocat ore bune după ce un tir s-a rasturnat pentru că nu avea cauciucuri de iarnă.

Şi în Capitală prima ninsoare a creat ceva probleme în trafic, iar trenurile au avut întârziere. Meteorologii anunţă ninsori şi viscol până maine.

Vremea rea a creat probleme mai ales in vestul ţării. Zeci de maşini printre care şi o ambulanţă au rămas blocate în zăpadă pe drumul care face legatura intre Timişoara si Vama Cenad.

Stratul de zăpadă măsura în unele zone 20 de centimetri, iar şoferii dau vina pe autoritaţi pentru că nu au trimis utilaje de deszăpezire suficiente.

Pana şi un utilaj de deszăpezire a rămas blocat în nămeţi. Nici şoferii de tiruri nu au scăpat mai uşor, deşi aveau roţile echipate corespunzător.

La Dej, din cauza nămeţilor, patru oameni au ajuns la spital după ce maşina lor a derapat şi a intrat într-o autoutilitară. Pentru a evita astfel de incidente, poliţiştii au închis mai multe drumuri pentru a a permite utilajelor de deszăpezire să îşi facă treaba.




×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close