Antena 3 CNN Actualitate Medic de la spitalul din Motru, către rudele unui bolnav: „Ia-l, nu am ce-i face!” Explicația conducerii spitalului

Medic de la spitalul din Motru, către rudele unui bolnav: „Ia-l, nu am ce-i face!” Explicația conducerii spitalului

E scandal la Spitalul din Motru, unde un medic este acuzat de fiica unui bolnav că i-a spus să-l ia și să-l ducă la Târgu Jiu pentru nu are ce să-i facă, deși bărbatul acuza dureri puternice.

Medic de la spitalul din Motru, către rudele unui bolnav: „Ia-l, nu am ce-i face!” Explicația conducerii spitalului
Sursa foto: Pixabay
12 Mar 2020   •   14:33

Fiica bărbatului de 67 de ani care acuza dureri abdominale a scris pe Facebook că, în noaptea de miercuri spre joi, medicul de gardă şi asistentele de la Spitalul Motru au refuzat să îl consulte pe tatăl ei.

„Domnule primar al oraşului Motru! Domnule manager al spitalului Motru! Domnilor, astă noapte, la ora 01.04 am ajuns cu maşina personală cu tatăl meu, la Urgenţe Motru. 67 de ani, cardiac, vomitând şi ţinând de dureri abdominale! Doctorul de gardă, asistentele au adresat următoarele cuvinte: Am strigat măcar să îi ia o tensiune. Doctorul de gardă a răspuns să aştept că are de completat acte! Şi să-l duc la Târgu-Jiu! Îl urcarăm în maşina personală leşinat pe bancheta din spate, la Târgu-Jiu. (...) Vă cer explicaţii pentru comportamentul medicului de la Urgenţă!", a scris femeia.

Reprezentanţii spitalului susţin că vor face verificări şi vor discuta cu femeia.

Medicul acuzat că a refuzat consultaţia a declarat că a avut o altă urgenţă în acel moment.

„Din ce am aflat, în acel moment era o urgenţă, doi pacienţi dintr-un accident rutier, unul din ei era mai grav şi trebuia stabilizat. Am aflat de la personal că a fost rugată să aştepte până se stabilizează pacienţii şi apoi va fi văzut, doar că atunci când a fost rugată să între nu mai era, a plecat către Târgu-Jiu. O s-o chemăm pe doamna, să luăm legătura cu dumneaei să vină să ne precizeze exact ce s-a întâmplat. S-a întâmplat azi-noapte, când era un accident cu două victime. Medicul era ocupat să stabilizeze unul dintre pacienţi, cu mai multe fracturi. A fost rugată să aştepte. Discuţia a fost foarte rapidă. A intrat doamna, a spus că este de câteva zile cu dureri abdominale domnul, că se ştie cu probleme la fiere şi atunci a fost rugată să aştepte", a declarat, corespondentului Mediafax, Alin Efrim, managerul spitalului din Motru.
 

×
Subiecte în articol: spitalul din motru bolnav
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close