Antena 3 CNN Actualitate Medic pediatru, dosar penal pentru agresiune sexuală. ”Îmi spunea să mă dezbrac, mi-a băgat mâna pe sub haine”

Medic pediatru, dosar penal pentru agresiune sexuală. ”Îmi spunea să mă dezbrac, mi-a băgat mâna pe sub haine”

Medic pediatru, dosar penal pentru agresiune sexuală. ”Îmi spunea să mă dezbrac, mi-a băgat mâna pe sub haine”
28 Aug 2018   •   09:19

Un medic pediatru din Cluj s-a ales cu dosar penal după ce mama unui băiețel, care a fost internat pe secția acestuia, i-a făcut plângere penală. Adina N. susține că a fost internată săptămâna trecută la Clinica Pediatrie II - Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, unde mediul Sur Genel s-a ocupat de tratamentul băiețelului ei. Joi și vineri, doctorul a insistat ca femeia să se dezbrace pentru a-i face o ecografie, deși el trebuia să consulte doar copii, scrie Ziar de Cluj.

Sur Genel este medic pediatru la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca și se pare că nu se află la prima abatere. Pe forumurile online, alte mămici au relatat sub anonimat că au fost victimele avansurilor sexuale practicate de Genel.

Polițiștii au deschis un dosar penal, pe numele doctorului Genel Sur, pentru agresiune sexuală. Medicul neagă acuzațiile și susține că "a glumit" cu femeia.


 

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close