Antena 3 Actualitate Medic român din Belgia: Stau opt ore pe zi cu două măşti. Am și telefonul, să sun la 112. Încep să mă plictisesc... Cât mai durează?

Medic român din Belgia: Stau opt ore pe zi cu două măşti. Am și telefonul, să sun la 112. Încep să mă plictisesc... Cât mai durează?

de Georgiana Adam    |    17 Sep 2020   •   11:01
Medic român din Belgia: Stau opt ore pe zi cu două măşti. Am și telefonul, să sun la 112. Încep să mă plictisesc... Cât mai durează?
Sursa foto: Ana Cichirea/Facebook

Un medic român stabilit în Belgia a transmis un mesaj tuturor celor care sunt împotriva purtării măștii de protecție, dându-se exemplu cum stă minim opt ore pe zi cu două măşti pe faţă şi arată că respiră normal.

Ana Cichirea spune că lucrează aşa încă din luna februarie, iar saturaţia de oxigen este 100%, după cum arată aparatul.

"Stau de la ora 9 (acum e 12:15) cu o mască FFP2 și cu una chirurgicală deasupra. Masca chirugicală o schimb des pentru că se considera a fi direct contaminată. Stau așa minim 8 ore pe zi cu mici pauze, 5 zile pe săptămână, din luna februarie.

Dr. Cichirea: Tot aștept să mă sufoc, am și telefonul să sun la 112. Încep să mă plictisesc... Cât mai durează?

De vreo 15 minute mi-am pus pulsoximetrul și tot aștept să mă sufoc, să mă ia amețeala, să nu mai pot gândi coerent de la atâta CO2 inspirat. Am pregătit și telefonul lângă mine să sun la 112. Văd că saturația de oxigen e 100%, pulsul 65. Încep să mă plictisesc...Cât mai durează?", a scris Ana Chichirea, pe pagina de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close