Antena 3 CNN Actualitate Medicamente naturiste din gunoaie. Pastilele au ajuns deja pe piaţă

Medicamente naturiste din gunoaie. Pastilele au ajuns deja pe piaţă

Medicamente naturiste din gunoaie. Pastilele au ajuns deja pe piaţă
Sursa foto: Foto: add-adhd-treatments.com
de M.Z.    |    13 Mai 2013   •   22:18

Mii de români s-au tratat cu "leacuri" care ar putea ucide. Tratamente naturiste preparate în mizerie au plecat de la o fabrică ilegală din Ploieşti în toată ţara.

Tone de pastile de slăbit şi suplimente alimentare pentru gravide şi bătrâni au ieşit zilnic din "laboratoarele" insalubre ca o groapă de gunoi. Mai grav este că produsele sunt încă pe piaţă, după ce autorităţile au închis fabrica. 

 
În bidoane murdare, bâzâite de roiuri de muşte sunt aşa-zisele medicamente homeopate şi produse "bio" - suplimente alimentare, cosmetice, tincturi şi băuturi vitaminizante.

 
Fabrica ilegală de medicamente de la Ploieşti este o afacere de familie, iar soţia patronului este medic specializat în iar magazinele fabricii se laudă cu cele mai mici preţuri de pe piaţă.
 
O sticluţă cu ulei de cătină este vândută cu 15 lei la magazinul firmei din Ploieşti. Ba, mai mult, au şi ofertă: pentru dublul sumei primeşti trei flacoane. 
 
Zeci de tone de substanţe şi produse semifabricate din fabrica de la Ploieşti au fost confiscate. Administratorii fabricii sunt cercetaţi acum pentru evaziune fiscală, înşelăciune şi falsificare de alimente. 
 
Administratorii fabricii au fost amendaţi cu 80.000 de lei, iar fabrica ilegală de medicamente din Ploieşti a fost închisă pentru următoarele şase luni. 



 
 

×
Subiecte în articol: pastile Ploiești
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close