Antena 3 CNN Actualitate Medici de la INML, audiaţi în dosarul de la Caracal. Li se cer explicaţii tehnice privind expertizele făcute

Medici de la INML, audiaţi în dosarul de la Caracal. Li se cer explicaţii tehnice privind expertizele făcute

Medici de la INML, audiaţi în dosarul de la Caracal. Li se cer explicaţii tehnice privind expertizele făcute
de S.T.    |    14 Oct 2019   •   13:52

Medici de la INML sunt audiaţi, luni, la sediul IGPR, în dosarul de la Caracal, în legătură cu modul în care au fost efectuate expertizele privind fragmentele osoase descoperite în butoiul din locuinţa lui Gheorghe Dincă şi la liziera pădurii.

"Astăzi vor fi mai multe audieri cu personalul de la INML, specialişti, experţi pe mai multe domenii. Vor da explicaţii procurorilor cum au făcut acele expertize, cum au ajuns la concluzii, vor da detalii. Este o procedură judiciară prevăzută de Codul de procedură penală (...) Este vorba de dosarul de bază în care s-au făcut expertize şi, în acest moment, li se cer explicaţii tehnice privind expertizele. Nu este vorba de un dosar în care dumnealor ar fi anchetaţi. Acel dosar este la Parchetul General, nu la DIICOT", a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la liziera unei păduri de lângă Caracal.

Citiţi şi:

Săptămână decisivă în ancheta de la Caracal. Vor fi noi audieri

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Caracal dosar Tonel Pop
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close