Antena 3 CNN Actualitate Medicul a cărui pacientă a murit în urma unei operaţii de lipoaspiraţie A DISPĂRUT

Medicul a cărui pacientă a murit în urma unei operaţii de lipoaspiraţie A DISPĂRUT

Medicul a cărui pacientă a murit în urma unei operaţii de lipoaspiraţie A DISPĂRUT
Sursa foto: Foto: Antena 1
15 Feb 2013   •   21:44

Chirurgul care a perforat intestinele unei paciente de 24 DE ORI, într-o operaţie pe care nu avea voie s-o facă, a dispărut. Nici măcar anchetatorii Direcţiei de Sănătate Publică nu pot da de Călin Doboş. Familia femeii care a murit după operaţia de lipoaspiraţie trebuie să plătească acum şi pentru anchetă.

Cel care i-a făcut operatia, chirurgul Călin Doboş, o repetase înainte de zeci de ori, chiar dacă diploma de specialist DOAR în chirurgie maxilo - facială nu îi permitea asta.

La cererea familiei, o comisie a DSP a început ancheta în cazul Doboş. Nici medicul, nici un alt angajat al clinicii nu a fost de faţă.

Ar fi aflat ceva ce ştiau deja. Secţia de chirurgie plastică a fost deschisă pe numele unui alt medic. Unul cunoscut şi acreditat, care refuză să comenteze.

În continuare, cazul va fi examinat de un expert, ales prin tragere la sorţi. Va fi plătit din banii familiei care a depus plângerea. Aproximativ 3.000 de lei. Aşa cere legea.

Clinica însă are acum lacăt pe poartă. Pe numărul la care se făceau programarile, răspunde un tânăr pe post de căsuţa telefonică care declară că nu ştie unde este medicul. 
 


 



×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close