Mergem la vot şi în 2013. Guvernul va organiza alegeri pentru posturile vacante din structurile locale

de D.D.    |    27 Dec 2012   •   14:13
Mergem la vot şi în 2013. Guvernul va organiza alegeri pentru posturile vacante din structurile locale Foto: Agerpres

Nu scăpăm de alegeri nici anul viitor. Pe data de 3 februarie au loc alegerile pentru posturile vacantate din structurile locale, a anunţat premierul Victor Ponta.

Ministrul de interne, Radu Stroe, a explicat însă că nu pot fi organizate alegerile în acelaşi timp în toate localităţile deoarece mai sunt localităţi în care posturile n-au fost vacantate.

Guvernul va organiza la 3 februarie alegeri pentru ocuparea posturilor vacantate la Consiliul Judeţean Teleorman şi în nouă localităţi.

La Consiliul Judeţean Teleorman, postul de preşedinte a fost vacantat odată cu numirea lui Liviu Dragnea în Parlament şi Guvern.
   
"Pe 3 februarie sunt alegeri pentru funcţiile vacantate în structurile locale şi anul viitor gata cu alegerile. Da, anul viitor ne mai ţinem şi de treabă, nu doar de alegeri", a spus Ponta în şedinţa de guvern, moment la care însă ministrul de Interne, Radu Stroe, a completat spunând : "Cine ştie ce ne rezervă viaţa".

Premierul Ponta şi-a continuat ideea spunând că vrea ca anul viitor să îi rezerve liniştea necesară pentru a se ocupa doar de administraţie şi mai puţin de alegeri, amintind că în 2014 sunt deja programate alegeri (prezidenţiale-n.r.), astfel încât un an de pauză este binevenit.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close