Antena 3 CNN Actualitate Mergem la vot şi în 2013. Guvernul va organiza alegeri pentru posturile vacante din structurile locale

Mergem la vot şi în 2013. Guvernul va organiza alegeri pentru posturile vacante din structurile locale

Mergem la vot şi în 2013. Guvernul va organiza alegeri pentru posturile vacante din structurile locale
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Dec 2012   •   14:13

Nu scăpăm de alegeri nici anul viitor. Pe data de 3 februarie au loc alegerile pentru posturile vacantate din structurile locale, a anunţat premierul Victor Ponta.

Ministrul de interne, Radu Stroe, a explicat însă că nu pot fi organizate alegerile în acelaşi timp în toate localităţile deoarece mai sunt localităţi în care posturile n-au fost vacantate.

Guvernul va organiza la 3 februarie alegeri pentru ocuparea posturilor vacantate la Consiliul Judeţean Teleorman şi în nouă localităţi.

La Consiliul Judeţean Teleorman, postul de preşedinte a fost vacantat odată cu numirea lui Liviu Dragnea în Parlament şi Guvern.
   
"Pe 3 februarie sunt alegeri pentru funcţiile vacantate în structurile locale şi anul viitor gata cu alegerile. Da, anul viitor ne mai ţinem şi de treabă, nu doar de alegeri", a spus Ponta în şedinţa de guvern, moment la care însă ministrul de Interne, Radu Stroe, a completat spunând : "Cine ştie ce ne rezervă viaţa".

Premierul Ponta şi-a continuat ideea spunând că vrea ca anul viitor să îi rezerve liniştea necesară pentru a se ocupa doar de administraţie şi mai puţin de alegeri, amintind că în 2014 sunt deja programate alegeri (prezidenţiale-n.r.), astfel încât un an de pauză este binevenit.














×
Subiecte în articol: alegeri locale Victor Ponta Radu Stroe
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close