Antena 3 CNN Actualitate Mesaje de Sfântul Andrei 2018. Urări de trimis prin SMS sau pe Facebook

Mesaje de Sfântul Andrei 2018. Urări de trimis prin SMS sau pe Facebook

Mesaje de Sfântul Andrei 2018. Urări de trimis prin SMS sau pe Facebook
28 Noi 2018   •   21:31

Sfântul Andrei, ocrotitorul românilor, este prăznuit pe 30 noiembrie.

Iată ce mesaje poți trimite sărbătoriților:

Mesaje de Sfântul Andrei 2018. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani! Felicitări cu ocazia aceastei zile.

Mesaje de Sfântul Andrei 2018. La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!

Mesaje de Sfântul Andrei 2018. La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul /

Mesaje de Sfântul Andrei 2018. La mulți ani și sus paharul!! Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

Mesaje de Sfântul Andrei 2018. Cu ocazia zilei Sfântului Andrei, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Mesaje de Sfântul Andrei 2018. De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani !

Mesaje de Sfântul Andrei 2018. De ziua ta, o lume ne desparte, însă te simț aici, chiar dacă ești departe. La mulți ani, de la mare depărtare.

Mesaje de Sfântul Andrei 2018. Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți ani Andrei/Andreea!

Mesaje de Sfântul Andrei 2018. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, ANDREI!

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close