Antena 3 CNN Actualitate Mesajele colegilor îndureraţi de pierderea pianistei Mihaela Ursuleasa: "Am pierdut unul din cei mai mari artişti"

Mesajele colegilor îndureraţi de pierderea pianistei Mihaela Ursuleasa: "Am pierdut unul din cei mai mari artişti"

Mesajele colegilor îndureraţi de pierderea pianistei Mihaela Ursuleasa: "Am pierdut unul din cei mai mari artişti"
de O.P.    |    03 Aug 2012   •   11:45

"Ne exprimăm tristeţea profundă faţă de moartea ei subită. Gândurile noastre sunt alături de fiica ei şi de mama ei", se spune în anunţul postat pe site-ul ursuleasa.com şi semnat de echipa EAS Musikmanagement, din care pianista Mihaela Ursuleasa făcea parte.

Pianista română Mihaela Ursuleasa a fost găsită decedată în apartamentul ei din Viena, pe 2 august, la vârsta de numai 33 de ani, se mai spune în anunţul de pe site-ul dedicat artistei.

"Am pierdut nu numai o persoană minunată, ci şi pe unul dintre cei mai mari artişti pe care lumea noastră muzicală internaţională i-a cunoscut", mai afirmă colegii pianistei române.

Potrivit anunţului, pe site-ul ursuleasa.com vor fi disponibile în curând informaţii legate de un cont în care se vor putea face donaţii.

Din echipa EAS Musikmanagement fac parte pianistele Elisabeth Leonskaja, Polina Leschenko, Plamena Mangova, pianistul Alfredo Perl, violonistele Vilde Frang şi Natalia Prishepenko, dar şi Doric String Quartet, St. Lawrence String Quartet şi alţii. Vestea morţii pianistei s-a răspândit joi pe Facebook, anunţul iniţial fiind făcut de Paavo Jarvi, un colaborator al artistei, potrivit Gândul.





×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close