Antena 3 CNN Actualitate Mesajul inedit postat de Victor Ponta pe Facebook în ziua începerii procesului său

Mesajul inedit postat de Victor Ponta pe Facebook în ziua începerii procesului său

Mesajul inedit postat de Victor Ponta pe Facebook în ziua începerii procesului său
21 Sep 2015   •   10:46

Victor Ponta a ţinut să marcheze Ziua Internaţională a Păcii printr-o postare pe Facebook, publicată luni, cu aproximativ o oră înainte de începerea şedinţei Comitetului Exectiv al PSD, în care se va discuta situaţia sa în fruntea Guvernului şi în ziua în care începe procesul său la ICCJ.

Premierul Victor Ponta a transmis, luni, un mesaj de Ziua Internațională a Păcii în care vorbește despre "puterea creativă extraordinară pe care o are buna-înțelegere".

"Ziua Internațională a Păcii — o sărbătoare a Organizației Națiunilor Unite de care sper să țină cont toată lumea, mai ales cei din zonele de conflict de pe glob. De multe ori cred că din cauza tumultului de zi cu zi uităm de puterea creativă extraordinară pe care o are buna-înțelegere. O zi frumoasă tuturor!", a scris Ponta pe Facebook.

Procesul în care premierul Victor Ponta va fi judecat pentru complicitate la evaziune fiscală, spălare de bani şi fals în declaraţii începe astăzi la Instanţa Supremă.

Ziua Internațională a Păcii - o sărbătoare a Organizației Națiunilor Unite de care sper să țină cont toată lumea, mai...

Posted by Victor Ponta on Sunday, September 20, 2015

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Facebook
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close