Antena 3 CNN Actualitate Mesajul lui Sorin Grindeanu de Anul Nou

Mesajul lui Sorin Grindeanu de Anul Nou

Mesajul lui Sorin Grindeanu de Anul Nou
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Dec 2016   •   11:53

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a postat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care le transmite românilor un An Nou liniștit, care să le aducă progres și zile mai bune.

”Vă asigur că viitorul Guvern va lua de urgență măsurile necesare pentru a crește calitatea vieții românilor. Încrederea pe care dumneavoastră ați avut-o în programul nostru de guvernare ne obligă și ne responsabilizează. Pe această cale, în numele colegilor mei, vă mulțumesc!”, a scris Sorin Grindeanu, pe Facebook.

Postarea completă a premierului desemnat

”Dragi români,

Anul care tocmai se încheie a fost unul complicat, cu multe încercări. Țara a cunoscut o perioadă plină de incertitudini care încep să se risipească și cu toții sperăm că Noul An ne va aduce liniște, progres și zile mai bune.

Vă asigur că viitorul Guvern va lua de urgență măsurile necesare pentru a crește calitatea vieții românilor. Încrederea pe care dumneavoastră ați avut-o în programul nostru de guvernare ne obligă și ne responsabilizează. Pe această cale, în numele colegilor mei, vă mulțumesc!

Îmi doresc ca 2017 să ne aducă tuturor sănătate, încredere și prosperitate!

LA MULȚI ANI!

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Ajunul Anului Nou
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close