Antena 3 CNN Actualitate Mesajul lui Sorin Grindeanu, după atentatul de la Londra: „S-a constituit o celulă de criză”

Mesajul lui Sorin Grindeanu, după atentatul de la Londra: „S-a constituit o celulă de criză”

Mesajul lui Sorin Grindeanu, după atentatul de la Londra: „S-a constituit o celulă de criză”
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    23 Mar 2017   •   11:22

Premierul Sorin Grindeanu a susținut joi o declarație de presă, după atentatul de la Londra. Acesta a transmis un mesaj de compasiune pentru familiile victimelor.

„Transmit compasiune, a mea, a Guvernului, pentru familiile victimelor, pentru cei care au suferit în urma acestui act petrecut la Londra”, a spus Sorin Grindeanu.

„Am avut o discuție cu ambasadorul României, vreau să îi felicit pentru cum au gestionat situația la Londra. S-a constituit o celulă de criză, sunt în legătură permanentă”, a adăugat premierul.

Cât despre persoana de cetățenie română rănită în urma atacului de miercuri după-amiază de la Londra, premierul a spus că „pericolul nu a trecut” și speră să se facă bine.

„Sperăm într-un final fericit în privința unei victime, cealaltă e în afara oricărui pericol. Din ce mi-a spus domnul ambasador, ce a fost greu, azi-noapte în urma intervenției a trecut, dar se află sub observație, pericolul nu a trecut. Important e să fim alături de familie, să ajutăm, sunt mulțumit de felul în care ambasada de la Londra a gestionat situația”, a declarat premierul.

×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close