Antena 3 Actualitate Mesajul postat pe Facebook, în urmă cu puţin timp. Este PRIMA reacţie a Elenei Udrea, după arestare

Mesajul postat pe Facebook, în urmă cu puţin timp. Este PRIMA reacţie a Elenei Udrea, după arestare

de O.P.    |    26 Feb 2015   •   13:10
Mesajul postat pe Facebook, în urmă cu puţin timp. Este PRIMA reacţie a Elenei Udrea, după arestare

Elena Udrea a primit o nouă lovitură, iar acum se află din nou în celula de "3 pe 3" pe care a descris-o ca fiind un coşmar. Însă chiar şi din spatele gratiilor, fosta blondă de la Cotroceni îşi dirijează oamenii.

Echipa de comunicare a Elenei Udrea este foarte activă pe Facebook, iar acesta este primul mesaj postat pe reţeaua de socializare, după încătuşarea sa. Interesant este că, la final, s-a folosit hashtag-ul #kafka... Oare de ce?


"Descriem 3 mecanisme în ceea ce priveşte dosarul „Gala Bute”.

1. Oameni de afaceri şi funcţionari din Ministerul Dezvoltării sunt prinşi că au dat şi au luat mită. Probatoriul este format din interceptări, traseul banilor prin conturi şi declaraţii în care îşi recunosc vinovăţia (deşi, iniţial, au negat). Aceşti oameni fac denunţuri împotriva Elenei Udrea (nu există niciun alt fel de probă decât denunţurile). Rezultanta: ei sunt liberi, Elena Udrea este arestată. Deci, declaraţiile împotriva lui Udrea garantează libertatea.

2. Există informaţii şi indicii foarte clare că denunţătorii împotriva Elenei Udrea în dosarul „Gala Bute” s-au pus de acord asupra declaraţiilor şi au încercat să influenţeze ancheta: Ştefan Lungu susţine că s-a pus de acord cu Gărdean în decembrie 2014 asupra declaraţiilor; Ana Maria Topoliceanu a făcut presiuni asupra lui Tudor Breazu pentru a-i confirma denunţul; există un denunţ colectiv (caz unic în practica penală) în care este amintit şi numele Elenei Udrea. Mai mult, aproape toţi denunţătorii şi-au schimbat declaraţiile iniţiale. Toţi aceşti oameni sunt liberi (chiar dacă există articol care prevede arestarea preventivă a celor care doresc şi pot să influenţeze desfăşurarea anchetei), iar Udrea este arestată.

3. Punctul de vedere al acuzatorilor (manifestat prin referatul DNA) este omniprezent în spaţiul public, are loc o condamnare mediatică, în timp ce varianta apărării nu se aude şi nu se vede deloc. Nici măcar declaraţia făcută de Udrea în faţa instanţei", a scris Udrea pe pagina sa de Facebook (prin intermediul oamenilor săi).
×
Subiecte în articol: Elena Udrea Elena Udrea arest

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close