Antena 3 CNN Actualitate METEO. Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru următoarele zile

METEO. Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru următoarele zile

METEO. Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru următoarele zile
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Sep 2019   •   16:45

Vremea va deveni caldã pentru sfârşitul lunii septembrie, chiar deosebit de caldã în sudul şi sud-estul ţãrii.

Duminica

Cerul va fi variabil, mai mult senin în cursul nopţii, dar va avea înnorãri temporare, ziua, în nordul teritoriului şi la munte, unde izolat şi trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special în zona înaltã, potrivit ANM.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 şi 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5...7 grade în depresiuni şi 17...18 grade pe litoral. Pe arii restrânse, mai ales în zonele joase din Transilvania, va fi ceaţã.
Presiunea atmosferică va scãdea.

Luni

Vremea va fi în continuare caldã, deosebit de caldã cu precãdere în sudul şi sud-estul ţãrii. Cerul va avea unele înnorãri în regiunile vestice, nordice, centrale, precum şi la munte, unde pe arii restrânse, temporar, va ploua slab, în special în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va avea intensificãri la munte, cu viteze mari pe creste, unde la rafalã se vor depãşi 70...90 km/h şi va sufla în general moderat, ziua, în zonele mai joase de relief. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 32 de grade, cu cele mai ridicate valori, izolat în Lunca Dunãrii, iar cele minime între 8 şi 19 grade.
Presiunea atmosferică va mai scãdea în prima parte a intervalului, apoi va creşte.

Marți
Vremea va fi frumoasã şi mai caldã decât în mod obişnuit pentru începutul lunii octombrie, deşi valorile termice vor marca o scãdere uşoarã faţã de intervalul anterior. Cerul mai mult senin în cursul zilei, va deveni variabil noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane şi în nord-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 21 şi 29 de grade, iar cele minime între 6 şi 17 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 2 grade. Izolat, îndeosebi în zonele depresionare, noaptea va fi ceaţã.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close