Antena 3 CNN Actualitate Meteorologii anunță un nou val de căldură extremă! Zonele unde temperaturile vor depăși 30 de grade

Meteorologii anunță un nou val de căldură extremă! Zonele unde temperaturile vor depăși 30 de grade

Meteorologii anunță un nou val de căldură intensă în zilele care urmează.

Meteorologii anunță un nou val de căldură extremă! Zonele unde temperaturile vor depăși 30 de grade
Sursa foto: Getty Images
de Laura Dinu    |    05 Oct 2023   •   16:30

Potrivit meteorologilor, un nou val de căldură va cuprinde, în acest weekend, vestul, centrul și nord-vestul Europei. Sunt prognozate maxime de peste 30 de grade și noi recorduri termice.  

Deja luna Octombrie a debutat cu recorduri termice. Potrivit meteorologilor, a fost cel mai călduros început de Octombrie din istorie pentru mare parte din Europa

Temperaturi mari și în România

Prognoza meteo pentru joi, 5 octombrie 2023 

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24...26 de grade, iar cea minimă de 10...13 grade. 

Presiunea atmosferică dimineața devreme va creste ușor, apoi va reveni la valorile de dinainte, toate fiind cu puțin mai mari decât cele normale.  

Prognoza meteo pentru vineri, 6 octombrie 2023 

Vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit pentru prima decadă a lunii octombrie. Cerul va avea înnorări temporare ziua și va deveni mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23...25 de grade, iar cea minimă de 8...11 grade.  

Presiunea atmosferică va creste apreciabil dincolo de normal.  

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 7 octombrie 2023 

Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade. 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo Europa
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close