Antena 3 CNN Actualitate Metode de predare ca în Occident, şi pentru elevii români

Metode de predare ca în Occident, şi pentru elevii români

Metode de predare ca în Occident, şi pentru elevii români
Sursa foto: Foto: friendshipcircle.org
de M.Z.    |    08 Mar 2014   •   20:48

Fundaţia Dan Voiculescu şi Fischer Internaţional au organizat o conferinţă dedicată profesorilor interesaţi de metodele moderne de predare a limbii engleze. La eveniment au participat profesori cu experienţă internaţională în domeniu. Organizatorii speră ca lucrurile învăţate de profesori să ajungă cât mai repede în sălile de curs din întreaga ţară.

Zeci de profesori au participat la cursurile despre tehnicile eficiente de scriere a eseurilor, pentru examenele internaţionale de limba engleză.

Învăţământul românesc pune acentul pe teorie, în timp ce metodele occidentale dau prioritate conversaţiei şi exemplelor practice. Profesorii veniţi din străinătate au prezentat astfel de instrumente eficiente de învăţare a limbii engleze.

Studenţii vor putea astfel să fie mai bine pregătiţi pentru examenele internaţionale de limba engleză şi vor avea mai multe şanse să fie acceptaţi de către instituţiile de învăţământ din Occident. Iar profesorii lor au acum la dispoziţie manuale moderne şi interactive.

Seminarul dedicat profesorilor de limba engleză este primul eveniment din campania Împreună pentru Educaţie, susţinută de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.  


×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close