Antena 3 Actualitate METROU DRUMUL TABEREI. Metrorex cumpără trenuri noi pentru magistrala Drumul Taberei-Eroilor

METROU DRUMUL TABEREI. Metrorex cumpără trenuri noi pentru magistrala Drumul Taberei-Eroilor

de S.T.    |    04 Apr 2019   •   19:04
METROU DRUMUL TABEREI. Metrorex cumpără trenuri noi pentru magistrala Drumul Taberei-Eroilor
Sursa foto: Asociația Pro Infrastructură

METROU DRUMUL TABEREI. Cele 13 trenuri de metrou ce urmează a fi achiziţionate de Metrorex pentru secţiunea Drumul Taberei - Eroilor vor fi noi şi vor avea un sistem de ventilaţie a salonului pentru călători, ce include răcirea aerului, a anunţat, joi, Metrorex.

METROU DRUMUL TABEREI.  "Firma câştigătoare va face un prototip dedicat, pe baza căruia să fie fabricate şi restul trenurilor comandate, în timp ce construcţia vagoanelor din oţel şi sistemul de ventilaţie a salonului pentru călători, ce include răcirea aerului, au fost alese pe criterii obţinute în urma unor analize tehnico-economice", subliniază Metrorex, ca urmare a unor informaţii apărute în presa centrală potrivit cărora compania ar intenţiona să cumpere garnituri fără aer condiţionat, cu design învechit şi depăşite tehnic..

METROU DRUMUL TABEREI. Potrivit unui comunicat al companiei, designul trenurilor va fi stabilit în faza de proiectare a acestora, de către câştigătorul procedurii de achiziţie, cu avizul Metrorex şi al consultantului.

METROU DRUMUL TABEREI. De asemenea, în caietul de sarcini este prevăzut ca iluminatul să fie cu leduri.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close