Antena 3 Actualitate Mihai Gâdea a prezentat raportul care îl dă drept candidat la prezidențiale: "Asta m-a șocat în acest document!"

Mihai Gâdea a prezentat raportul care îl dă drept candidat la prezidențiale: "Asta m-a șocat în acest document!"

11 Iun 2019   •   21:27
Mihai Gâdea a prezentat raportul care îl dă drept candidat la prezidențiale: "Asta m-a șocat în acest document!"
Sursa foto: foto: captura Antena 3

Mihai Gâdea a infirmat din nou, în ediția de marți a emisiunii "Sinteza Zilei", zvonurile potrivit cărora ar urma să candideze la alegerile prezidențiale.

"Am primit astăzi un raport de monitorizare pe care îl face o companie megaspecializată și care urmărește fiecare știre oriunde apare ea și cu subiectele pe care le consideră importante pentru a putea face astfel de rapoarte.

Raportul pornește de la faptul că eu aș urma să candidez la prezidențiale. Maestrul Ion Cristoiu a avut o informație că s-ar fi făcut niște sondaje de opinie și în urma acelor sondaje unii se gândesc că eu aș face asta.

Ce m-a șocat, și unul dintre motivele pentu care am râs foarte mult, este faptul că s-a creat un reach de peste 19.000.000 de oameni. Să ne imaginăm că cineva inventează ceva ce nu există. Cred că în psihologie asta se numește paranoia - este boala grandorii și în același timp este mania persecuției.

Niciodată nu am avut discuții! Nu intenționez să candidez, nu mă interesează acest subiect! O mai spun încă o dată și sper să fie pentru ultima dată! Tare mult mi-aș dori să fie pentru ultima dată!", a spus Mihai Gâdea.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close