Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea: Rămas bun, domnule Țopescu!

Mihai Gâdea: Rămas bun, domnule Țopescu!

Mihai Gâdea: Rămas bun, domnule Țopescu!
15 Mai 2018   •   21:32

Mihai Gâdea a transmis, la începutul emisiunii "Sinteza Zilei", un mesaj emoționant după moartea marelui comentator Cristian Țopescu.

"Este sinteza unei zile triste, cumplit de triste pentru cei care l-au iubit pe Cristian Țopescu. Astăzi a plecat dintre noi, fizic, o legendă. Legendele, însă, nu mor niciodată. Și sper din tot sufletul ca generațiile care vor veni să înțeleagă ce a însemnat pentru generația noastră Cristian Țopescu.

Astăzi, chiar dacă domnia sa plecase și, cum se vorbește de multe ori într-o redacție, le-am spus colegilor mei să pregătească ceva cu "domnul Țopescu" și una dintre colegele mele a remarcat. Sigur, eu nu am spus-o ca și cum aș fi gândit în mod special formularea. Și a zis 'da, domnul Țopescu'. Rămas bun, domnule Țopescu!", a spus Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a spus că este o datorie de onoare să vorbim despre legenda Cristian Țopescu și a subliniat că spiritul pe care l-a lăsat cel mai mare comentator al României trebuie să rămână, pentru jurnaliști, dar și pentru public.

Cele mai frumoase momente ale sportului românesc, comentariile memorabile ale lui Cristian Țopescu, în materialul "Sinteza Zilei:

Mihai Gâdea a povestit ce i-a spus Cristian Țopescu atunci când i-a propus să comenteze prima finală de Grand Slam a Simonel Halep la Roland Garros.

Celebrul comentator Cristian Țopescu a murit marți la ora 16, la Spitalul Elias, unde se afla internat de câteva zile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, omul de televiziune s-a stins din viață din cauza unui stop cardiorespirator iresuscitabil.

Cristian Țopescu a murit. „Domnul Cristian George Țopescu în vârstă de 81 de ani s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, a declarat purtător de cuvânt, Dr. Negoiță Silvius.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close