Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gîdea, în mijlocul protestatarilor de la Cotroceni. Ce mesaj le-a transmis oamenilor

Mihai Gîdea, în mijlocul protestatarilor de la Cotroceni. Ce mesaj le-a transmis oamenilor

Mihai Gîdea, în mijlocul protestatarilor de la Cotroceni. Ce mesaj le-a transmis oamenilor
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    31 Aug 2012   •   19:16

Directorul postului de televiziune Antena 3, Mihai Gîdea, s-a alăturat, vineri seară, românilor care protestează pentru a patra zi în jurul Palatului Cotroceni, faţă de revenirea în funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

"Am venit aici, pentru că încerc să înţeleg ce se întâmplă, ce vor oamenii aceştia, e o formă tăcută de protest. Aici sunt oameni care vor ca vocea lor să fie respectată şi orice formă de protest este de luat în serios. De aceea, cred că oamenii aceştia trebuie luaţi în serios, dar cine trebuie să-i asculte pare, în continuare, că se ascunde", a spus ziaristul Mihai Gîdea, venit pentru prima dată în rândul acestor protestatari.



Astăzi este cea de-a patra zi de proteste la Palatul Cotroceni. Oamenii au început să iasă în stradă de marţi, odată cu revenirea la palatul prezidenţial a lui Traian Băsescu.

Întrebat ce le transmite românilor care au ieşit în stradă, Mihai Gîdea a răspuns: "Să aibă încredere în ei şi să aibă convingeri puternice. Cred că nu va fi uşor, dar atunci când sunt decişi, eu cred că e bine să-şi expună părerile".

La fel ca şi în zilele precedente, oamenii protestează aproximativ o jumătate de oră în jurul Palatului Cotroceni, dat fiind faptul că nu este un miting autorizat.



Majoritatea protestatarilor au pancarte cu mesaje antiprezidenţiale, precum "Jos Băsescu", "Jos umilitul" sau "Eu nu te-am votat, afară din Palat".






×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close