Antena 3 CNN Actualitate Mihai Răzvan Ungureanu: Un premier nu are obrazul suficient de gros pentru a-i certa pe oameni. NU i-am făcut pe oameni LENEŞI

Mihai Răzvan Ungureanu: Un premier nu are obrazul suficient de gros pentru a-i certa pe oameni. NU i-am făcut pe oameni LENEŞI

Mihai Răzvan Ungureanu: Un premier nu are obrazul suficient de gros pentru a-i certa pe oameni. NU i-am făcut pe oameni LENEŞI
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    13 Mar 2012   •   23:16

Presa şi Puterea au stat faţă în faţă, marţi seară, la Antena 3. Şeful Executivului, Mihai Răzvan Ungureanu, şi Mihai Gâdea s-au întâlnit în platourile emisiunii Sinteza Zilei, unde au dezbătut cele mai importante subiecte ale momentului.

Premierul a vorbit despre prezenţa lui în zonele afectate de zăpezi, precizând faptul că nu i-a făcut pe oameni leneşi şi nici nu a mers acolo doar pentru imagine.

"Am fost prezent pentru că puteam contribui pentru a antrena autorităţile la un efort sporit, acest lucru m-a determinat să nu las să se înţeleagă că prezenţa primului ministru este doar o imagine acolo. Sunt un om care iubeşte munca, sunt de 12 ani în administrarea centrală. Am muncit şi sâmbăta, şi duminica. Poate să îmi pară rău de ceva, este o chestiune la care mă gândesc în fiecare zi. Îmi pare rău de cei care merită şi aşteaptă, cei care au fost în situaţia disperată de a nu vedea posibilitatea unui utilaj de a le debloca drumul, îmi pare rău pentru cei care şi-au pierdut viaţa din cauza zăpezilor. Un singur român dacă se simte rău, mie îmi pare rău", a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu, marţi, la Antena 3.

Mihai Răzvan Ungureanu s-a declarat revoltat de dezinteresul oamenilor captivi în nămeţi, dar susţine că nu i-a făcut leneşi. "Eu nu i-am făcut pe oameni leneşi, nu îmi stă în fire. Trebuie să înţelegeţi o revoltă pe care am avut-o când am văzut oameni dezinteresaţi de propriul loc", a spus premierul Ungureanu referindu-se la afirmaţia pe care a făcut-o în perioada zăpezilor care s-au abătut asupra României, la începutul anului.

Premierul a afirmat că nu are obrazul suficient de gros pentru a-i certa pe oameni şi că nu a fost vorba de a jigni pe cineva în niciun fel. "Ştiu ce înseamnă suferinţa. Din tot episodul zăpezilor, am putut vedea ce se face la nivelul autorităţilor locale şi nu numai. Eu cred că este neplăcut când porneşti de la o prezumţie greşită. Cei care se aflau într-o situaţie dificilă au fost ajutaţi. Primul ministru nu are obrazul suficient de gros pentru a îi certa pe oameni. Când discutăm despre profesionalitate, luăm în calcul cum ne rezolvăm obligaţiile care ne revin. Nu a fost vorba de a jigni pe cineva", a declarat Ungureanu la "Sinteza Zilei".



VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei" DE LA ANTENA 3.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei premier
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close