Antena 3 CNN Actualitate Miliardarul lui Băsescu a pierdut procesul cu Aeroportul Kogălniceanu

Miliardarul lui Băsescu a pierdut procesul cu Aeroportul Kogălniceanu

Miliardarul lui Băsescu a pierdut procesul cu Aeroportul Kogălniceanu
de S.T.    |    28 Oct 2014   •   11:39

Miliardarul lui Băsescu a pierdut definitiv procesul cu Aeroportul Kogălniceanu. Magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis că procesul intentat de firma deţinută de Gabriel Comănescu este nefondat. 

Vega Offshore îl acuzase pe directorul aeroportului de abuz în serviciu pentru că a refuzat construirea unui terminal privat de pasageri.

Într-un interviu pentru Antena 3, şeful Aeroportului Kogălniceanu îl acuză pe Comănescu de presiuni şi nu exclude să facă o plângere penală pe numele acestuia.

Miliardarul Comănescu este cunoscut ca un apropiat al preşedintelui Băsescu. În 2005, omul de afaceri avea să-l însoţească pe Traian Băsescu la Moscova, în prima vizită oficială în calitatea sa de preşedinte. Un an mai târziu, Comănescu cumpără de la Petrom mai multe platforme petroliere de foraj maritim cu un credit de 125 milioane de dolari, iar în 2008 cifra de afaceri a Upetrom Group trece de 400 de milioane de euro. Tot în 2008, Traian Băsescu participă la un eveniment organizat chiar de Upetrom.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close