Antena 3 CNN Actualitate Militar din Craiova arestat pentru că i-a dat 50 de lei unui copil pentru a întreține relații sexuale 

Militar din Craiova arestat pentru că i-a dat 50 de lei unui copil pentru a întreține relații sexuale 

Un bărbat de 51 de ani, din Ostroveni, dar care locuia în Craiova, județul Dolj, fiind militar, a fost arestat, pentru că ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu un copil din Sadova.

Militar din Craiova arestat pentru că i-a dat 50 de lei unui copil pentru a întreține relații sexuale 
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Oct 2021   •   13:14

Bărbatul de 51 de ani din Ostroveni, care locuiește în Craiova, fiind militar, a fost arestat pentru tentativă la act sexual cu un minor și racolarea minorilor în scopuri sexuale.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu că într-o locuinţă din Craiova, un bărbat ar intenţiona să întreţină raporturi sexuale cu un minor.

La faţa locului, poliţiştii au l-au găsit pe bărbatul de 51 de ani şi pe copilul în vârstă de 15 ani, din Sadova.

Cei doi au fost duşi la sediul secției pentru cercetări și stabilirea situației de fapt.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale, cercetările fiind preluate de către un procuror din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara, Circumscripția Teritorială Craiova şi ulterior extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la act sexual cu un minor.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani, ar fi racolat minorul prin intermediul unei reţele de socializare, în vederea întreținerii de raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorul militar din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara, Circumscripția Teritorială Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la act sexual cu un minor și racolarea minorilor în scopuri sexuale, fiind escortat de poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Militar Timișoara care a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

×
Subiecte în articol: Craiova
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close