Antena 3 CNN Actualitate Militarii români, eroi la Jocurile Paralimpice Invictus 2017. Adrian Ursu dezvăluie ce nu s-a văzut la TV

Militarii români, eroi la Jocurile Paralimpice Invictus 2017. Adrian Ursu dezvăluie ce nu s-a văzut la TV

Militarii români, eroi la Jocurile Paralimpice Invictus 2017. Adrian Ursu dezvăluie ce nu s-a văzut la TV
Sursa foto: sursa foto: Facebok/ MApN/ Nicusor Comanescu/ Antena 3
27 Sep 2017   •   12:04

Romania  a obținut o nouă medalie la Jocurile Invictus de la Toronto.

Locotenentul Ciprian Iriciuc a obţinut medalie de bronz la canotaj în sală la proba de 4 minute. La aceeaşi probă, pe locul 5 s-a clasat plutonierul major Dumitru Paraschiva, dintr-un numar de 56 de concurenti. De asemenea, la proba de powerlifting, plutonierul adjunct principal Eugen Mănăilă şi maiorul Nicolae Grigore şi-au depăşit limitele. Sportivii romani au fost incurajati de printul Harry.

România este reprezentată la Toronto de 15 militari răniţi, sportivi, care vor participa la şase discipline sportive individuale - tir cu arcul, atletism, canotaj în sală la simulator, haltere, ciclism şi înot.

La acestea se adaugă, ca sport de echipă, volei din poziţia şezând. În cele şapte zile ale competiţiei, membrii Invictus Team Romania vor participa la peste 30 de întreceri sportive.

Adrian Ursu s-a aflat de sportivii militari, adevărați eroi ai arenei de la Toronto și a oferit, miercuri, în emisiunea Previziuni, detalii "de culise" de la inedita competiție sportivă:

×
Subiecte în articol: previziuni Adrian Ursu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close