Militaru (MAI): 40 agresori au fost identificaţi şi duşi la secţii

de Antena3.ro    |    15 Ian 2012   •   22:21
Militaru (MAI): 40 agresori au fost identificaţi şi duşi la secţii Foto: Antena 3

40 agresori care au aruncat cu pietre şi mobilier stradat spre forţele de ordine au fost identificaţi şi duşi la secţiile de poliţie, a anunţat, în jurul orei 22:00, purtătorul de cuvânt al MAI, Marius Militaru, informează Mediafax.
   
"Nouăsprezece persoane care au aruncat cu pietre şi mobilier stradal spre forţele de ordine au fost identificate şi duse la secţiile de poliţie", a spus Marius Militaru.
   
Pietre, sticle sparte, garduri rupte, resturi de la torţe şi de la tuburile de gaze lacrimogene blochează drumul dintre Universitate şi Unirii, pe Bulevardul I.C. Brătianu, iar zona de lângă magazinul Cocor este afectată pe o rază de câţiva metri.
   
Pe Bulevardul I.C. Brătianu se circula cu dificultate în urma ciocnirilor care au avut loc între manifestanţii violenţi şi jandarmii care au intervenit pentru menţinerea ordinii. Zona de lângă magazinul Cocor, unde manifestanţii au incendiat suporturi de plastic şi lemne, este afectată pe o rază de câţiva metri.
   
Majoritatea jandarmilor care au mers în zona Piaţa Unirii s-au întors spre Universitate, existând informaţii că manifestanţii violenţi intenţionează să revină în Piaţa Universităţii din mai multe direcţii. În jur de 200 de jandarmi se află lângă biserica Sf. Gheorghe, încercând să-i blocheze pe cei care vor să se întoarcă în Piaţa Universităţii. Traficul rutier a fost blocat în zona magazinului Unirea.
   
Jandarmii au intervenit cu cantităţi mari de gaze lacrimogene, încercând să-i îndepărteze pe manifestanţi.

Parteneri
x close