Antena 3 CNN Actualitate Miniştrii Duşa şi Stroe: "Este posibil ca şi noi să fim interceptaţi"

Miniştrii Duşa şi Stroe: "Este posibil ca şi noi să fim interceptaţi"

Miniştrii Duşa şi Stroe: "Este posibil ca şi noi să fim interceptaţi"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Aug 2012   •   14:57

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, şi ministrul delegat al Administraţiei, Radu Stroe, au declarat, întrebaţi dacă se aşteaptă ca şi lor să le fie interceptate convorbile ca foştilor miniştri Ioan Rus şi Victor Paul Dobre, că "este posibil".

"Este posibil, dar sper ca cei care o fac să respecte legea şi numai legea", a declarat Mircea Duşa, informează Mediafax.

"Sigur că este posibil să fim interceptaţi, vorba domnului ministru sperăm să se facă însă în cadru legal. Legal înseamnă ca interceptările să se facă la cererea procurorului cu aprobarea judecătorului pentru motive temeinice. Sigur că nu ştim noi ce au ei pe acolo, dar dacă se întâmplă ceva, sperăm să se facă legal", a spus şi Radu Stroe.

Totodată, Radu Stroe a spus că se îndoieşte că Victor Paul Dobre ar fi putut să falsifice listele electorale aşa cum este acuzat. 

"Mă intrigă problema cu Victor Dobre. Pur şi simplu Victor Dobre este acum acuzat de tentativă de falsificare a listelor electorale. Eu nu ştiu ce indicii şi ce probe au, dar mă îndoiesc că Victor Dobre era capabil şi dispus să facă aşa ceva. Am şi eu dreptul să am îndoiala asta", a declarat Radu Stroe. 

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a cerut Camerei Deputaţilor avizul pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru al Administraţiei Victor Paul Dobre care, alături de secretarul de stat Ioan Căbulea, a înaintat Curţii Constituţionale o adresă prin care precizau că MAI nu-şi poate asuma numărul de alegători.


Citiţi şi Ioan Rus, la uşa Parchetului General: Am fost "demisionat". Am votat "Da" la referendum

Rus s-a sucit: Antonescu şi Băsescu nu m-au sunat să facă presiuni. Sunt doi politicieni de anvergură, fete mari

Ioan Rus, despre o posibilă revenire la MAI: "Iarna nu-i ca vara!"





×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close