Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Mediului, prins cu probleme în declarația de avere

Ministrul Mediului, prins cu probleme în declarația de avere

Ministrul Mediului, prins cu probleme în declarația de avere
Sursa foto: Foto: Costel Alexe/ Facebook
07 Noi 2019   •   15:31

Noul ministru al Mediului, Costel Alexe, pare să aibă probleme cu declarația de avere. Cel puțin așa susține presa ieșeană. 

Costel Alexe, ministrul Mediului, a cumpărat de la Banca Carpatica un apartament de 70 metri pătrați, în rate, dar cu dobândă  și comisioane zero. Datoria către bancă nu apare în nici una dintre declarațiile de avere depuse de Alexe din 2014 și până în prezent.

Alexe și-a inundat vecinul de la etajul 1, i-a distrus apartamentul și a refuzat să suporte reparațiile. Firma de asigurări care l-a despăgubit pe vecin l-a dat în judecată pe Costin Alexe, solicitând contravaloarea pagubelor.

Potrivit 7iasi.ro, pentru achiziționarea acestui apartament Alexe a încheiat cu Banca Comercială Carpatica un contract de vânzare-cumpărare foarte ”interesant” în condiții extrem de avantajoase. Astfel, conform contractului de vânzare-cumpărare valoarea apartementului este de 211.700 lei, sumă pe care Alexe o plătește în rate începând cu data de 29 august ziua încheierii contractului și până în 31 iulie 2024. Rezultă un număr de 120 de rate lunare fiecare în sumă de 1.784 lei.

În contractul de vânzare-cumpărare se precizează clar că banca nu percepe nici un fel de dobândă pentru suma de 211.700 lei, reprezentând contravaloarea apartamentului. ”Transferul proprietății de la Banca Comercială Carpatica către Alexe Costel are loc astăzi data semnării contractului. Subscrisa declar că prețul stabilit nu este purtător de dobânzi”, se arată în contractul de vânzare-cumpărare.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close