Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Muncii a reacţionat la umilinţa bolnavilor. Vor fi făcute controale la comisiile de evaluare

Ministrul Muncii a reacţionat la umilinţa bolnavilor. Vor fi făcute controale la comisiile de evaluare

Ministrul Muncii a reacţionat la umilinţa bolnavilor. Vor fi făcute controale la comisiile de evaluare
de O.P.    |    15 Mai 2013   •   05:48

Ministerul Muncii a reacţionat la umilinţa bolnavilor şi a anunţat că va verifica modul în care sunt făcute controalele la Direcţia de Asistenţă Socială Prahova. 

De două zile, institutia este în mijlocul uriaşului scandal după ce au apărut primele imagini cu bolnavi chemaţi din spital ca să-şi reevalueze handicapul. Directorul instituţiei încearcă să muşamalizeze totul. Spune că presa a deformat realitatea când a prezentat cazurile bătrânilor umiliţi.

Mai mulţi reprezentanti ai ministerului Muncii vor verifica modul în care Directia de Asistenta Socială din Prahova a chemat bolnavii pentru reevaluarea handicapului.

Mariana Campeanu spune că vinovaţii trebuie sa platesca.

Mariana Campeanu: "Sunt niste responsabilitati de care toti trebuie sa raspunda nu numai un ministru trebuie sa raspundă pentru ce n-a facut. Ce se intampla la acesta directie e de neconceput!!"

Directorul instituţiei din Prahova preferă însă să discute despre modul în care presa s-a ocupat de caz şi nu despre problemele de la direcţia de asistenţă socială.

Directia de Asistenţă Socială Prahova este de două zile în mijlocul unui scandal după ce au aparut imagini socante cu persoanele cu handicap venite la evaluari, pentru a-şi înnoi certificatul.

×
Subiecte în articol: persoane cu handicap
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close