Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc: Am reziliat contractul la Varianta Ocolitoare a Municipiului Tecuci! Este bătaie de joc la adresa românilor și nu mai tolerez așa ceva!

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc: Am reziliat contractul la Varianta Ocolitoare a Municipiului Tecuci! Este bătaie de joc la adresa românilor și nu mai tolerez așa ceva!

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc: Am reziliat contractul la Varianta Ocolitoare a Municipiului Tecuci! Este bătaie de joc la adresa românilor și nu mai tolerez așa ceva!
19 Mai 2019   •   17:38

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, anunță rezilierea contractului pentru centura Tecuciului și acuză constructorii de neseriozitate.

"Am reziliat contractul la Varianta Ocolitoare a Municipiului Tecuci!

Am luat această decizie în urma verificării pe care am efectuat-o și de pe șantierul variantei ocolitoare a municipiului Tecuci, din această dimineață.
Chiar dacă e duminică, nu era nici măcar un utilaj. Asta arată slaba mobilizare din teren și faptul că avertismentele pe care le-au primit, le-au ignorat. Constat că acei constructori care sunt neserioși, așa vor rămâne.
Este bătaie de joc la adresa românilor și nu mai tolerez așa ceva!
După amânări peste amânări, răbdarea mea a ajuns la final!
Le-am transmis de nenumărate ori să se apuce de treabă, însă, a fost în zadar.
Firma va primi certificat negativ constatator. Vreau să se prezinte la licitație constructori serioși, care să respecte angajamentele asumate în contract.
Drept urmare, să vină un constructor care să muncească!
Scopul Guvernarii PSD este să construiesca drumuri pentru români și asta vom face, indiferent câte contracte voi rezilia și câte verificări pe șantier voi face.
Tot astăzi, am anunțat lansarea proiectării și execuției pentru Centura Galațiului și drumul expres Brăila -Galați, în luna august.
Asta am promis la începutul mandatului și mă țin de promisiune.
Guvernarea PSD demarează proiecte care să modernizeze România și să le ofere românilor mai mult!", a scris Cuc, pe Facebook.

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close